onsdag 31 mars 2010

6+1

Idag har jag kräkt igen och har varit hos läkaren. Såg bara fosterhinnan och utvecklingen ser bra ut men såg ingen hjärta. Min läkare sa att det är tidigt och glad att jag sökte hjälp så tidigt efter mina förhållande och ska dit igen om en vecka. Läkaren är glad att jag mår illa, han sa att det är en positivt tecken. Då tycker jag det låter bra men jobbigt med alla illamående.

7 kommentarer:

  1. Hej och tack för en underbar blogg där du skriver allt som du upplever och all behandling du får.Trevligt att du även skriver vad du får för medicin.Mycket tacksamt av dig att tänka på oss andra som också vill ha barn.Man har ju inte mycket fakta som man behöver.När får man cerklage?Kan man inte få det ifall man har haft 3 tidiga och 2 sena missfall?
    Keep up the good work och tack för ditt dagliga skrivande, det värmer att få kunna vara en del av den.Hoppas du fortsätter med ditt skriverier och att det blir som en dagbok för oss andra.

    SvaraRadera
  2. Hej igen

    Upptäckte att du inte har skrivit på över 10 dagar, hoppas allt é väl med dig och att allt é som det ska.Väntar på ditt dagliga skrivande.Har även tipsat en vän om din lärorika blogg.

    Daniella

    SvaraRadera
  3. Synd att du inte skriver mer...

    SvaraRadera
  4. Hej

    Hittade din sida via http://www.svenskasajter.com/detaljer/cerklage.blogspot.com , tack för all info.

    SvaraRadera
  5. En annan lösning é Surrogatmamma

    SvaraRadera
  6. Hej tjejer

    Nu har jag hittat en sida med lite mer info.
    http://www.alm.nu/blue/ Det är en dagbok om en tjej som lyckades få ett barn.

    SvaraRadera
  7. till Daniella: min läkare sa att man kan mista ett barn i sen gravidtet men inte den andra och den tredje är katastrof, du har säker försvagad livmodetapp och man ska ha koll på den och du ska självklart ha cerklage innan du blir gravid om du inte är de se till att det står i jounalen det kostade min dotters liv.

    till Nadine tack

    till Sara vill du bära mitt barn?

    SvaraRadera